Home arrow Excursions
SELECT YOUR
LANGUAGE
Excursions Ispis E-mail

Excursions

IZLET NA OTOKE -  Polazak je brodom iz gradske luke u Omišu. Razgledavanje panorame malih otočkih mjesta, uz ugodne zvukove dalmatinske pjesme te pečenu ribu i domaće vino podsjeća na drevnu gusarsku tradiciju. U odabranom mjestu imate vremena za razgledavanje, sunčanje i kupanje.

RAFTING I CANYONING NA CETINI - Ovaj izlet uključuje spuštanje raftovima na rijeci Cetini od Slimena do izletišta Radmanove Mlinice. Spust traje 3 - 4 sata u dužini od 10-ak km. Ovo je najbolji način za upoznati kanjon rijeke Cetine, vodopade i bujnu vegetaciju koja je okružuje. Svi oni željni avanture i netaknute prirodne ljepote zaista će uživati. Cijelo vrijeme su uz vas naši iskusni skiperi.

 

VOŽNJA BRODICOM - Ovaj izlet uključuje vožnju malim brodicama kanjonom rijeke Cetine od njenoga ušća do izletišta Radmanove Mlinice. U izletištu možete uživati u dobroj hrani, netaknutoj prirodi rijeke Cetine, šetati se ili kupati u kristalno čistoj rijeci. Slijedi povratak u grad Omiš. Predivni kanjon rijeke Cetine stvara nezaboravni ugođaj svakom posjetitelju.Izlet je poludnevni.